Tidligere indlæg

02.01.2011

Floridas svar på vestkysten

                                            

Det må vel efterhånden være ualmindeligt lang tid siden, at jeg har skrevet noget sidst her på bloggen.
Grunden til dette er, at jeg bl.a. har brugt meget tid andetsteds. F.eks. på mine tre andre blogs, som er linket til ude i venstre side af bloggen. Tilbage til min genopdukken. Levek er et enmands-projekt bestående af David Levesque fra Orlando, Florida, USA. Tidligere har han været skolebuschauffør, lavet et par covernumre af tidens største indie-navne på hans Youtube-side.
iI større eller mindre grad begiver han sig ud i noget af et festfyrværkeri af sjovt-varierende genrer såsom folk, funk, jazz, afro-calypso og andre næsten salsa-klingende toner.
Det har lykkedes ham at kreere det mest velproducerede og organiske genremiks, jeg længe har lagt øre til. Hvis man gerne vil lytte til lidt af hans mere funkede side af hans talent, er Look On The Bride Sight et godt bud. Man kan næsten snakke om, at efter et par lyt til nummeret, som forøvrigt er udgivet på Father/Daughter Records, bliver man i hammer godt humør. Lyden er ligeså tresser-inspireret som de seneste måneders surfede pop melodier, man har kunnet høre fra den amerikanske vestkysts blomstrende musikscene. Således er det altså også på denne skæring, blot med den undtagelse, at det altså ikke er tresser-surf, men tresser-lyden, der er inspirationskilden. Både violinharmonier, groovy basgange, harpe-spidsfindigheder og såmænd også spændstige guitarfigurer har fundet vej hen til producertalents mest hitpotentielle spor til dato, førnævnte Look On The Bright Side. Det er kort og godt 'chill' fra start til slut. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar